EVEMENTENKALENDER LANDGOED ZONHEUVEL

Het gehele jaar door zijn er evenementen en feestdagen specials zoals met Moederdag, Pasen, Kerst en Valentijn. Houdt onze agenda in de gaten voor de leukste uitjes op de Utrechtse Heuvelrug.

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Na zes succesvolle edities van Living History Eerste Wereldoorlog gaat Huis Doorn in 2019 starten met een nieuw evenement: het Historisch Festival Doorn. Het Historisch Festival Doorn vindt plaats op 13 en 14 juli 2019. Reserveer de data alvast in je agenda en boek een overnachting bij Hotel Landgoed Zonheuvel.

Van Romein tot hippie… Beleef 2500 jaar geschiedenis tijdens het grootste multiperiod festival van Nederland op het mooie landgoed van Museum Huis Doorn, en maak een reis door vervlogen tijden! het Historisch Festival Doorn wordt georganiseerd in samenwerking met Cranenburgh Events.

Bij het Historisch Festival Doorn draait alles om de brede geschiedenis. We bieden het publiek een echte tijdreis aan. Beginnend in de periode ver voor het begin van onze jaartelling en eindigend in de 20ste eeuw kunnen zij verschillende kampementen van Levende Geschiedenisgroepen uit binnen- en buitenland bezoeken. Daarnaast kunnen zij zich vergapen aan allerlei demonstraties varierend van militaire uitbeeldingen (marcherende Romeinen, stoutmoedige ridders en stoere soldaten) tot aan ambachtslieden die hun handen het werk laten doen!

Binnenkort komt er meer informatie beschikbaar over het programma, deelnemende groepen en tickets via voorverkoop op de speciale website: historischfestijn.nl