EVEMENTENKALENDER LANDGOED ZONHEUVEL

Het gehele jaar door zijn er evenementen en feestdagen specials zoals met Moederdag, Pasen, Kerst en Valentijn. Houdt onze agenda in de gaten voor de leukste uitjes op de Utrechtse Heuvelrug.

Loading Events
This event has passed.

Nieuw op Campus Landgoed Zonheuvel is de maandelijkse Open Zomer Vertelpodium in het groenste theater van de Utrechtse Heuvelrug, het Maarten Maartens Openluchttheater op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Vertellers van de Utrechtse Heuvelrug en omstreken organiseren deze zomer in samenwerking met Campus Landgoed Zonheuvel en Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel vijf zaterdagavonden vol verhalen, muziek, spoken word, poëzie en literatuur. Je bent van harte welkom om te komen luisteren en genieten van een afwisselende selectie van verrassende optredens op het open podium.

Zelf bijdragen en optreden?
Je bent van harte uitgenodigd je verhaal, gedicht, woordkunstwerk of muziekstuk ten gehore te komen brengen op ons podium. We zoeken naar vertellers, muzikanten, woordkunstenaars die hun kunsten willen vertonen op ons podium. We streven per avond naar zes optredens van ongeveer 12 minuten. Als je wilt optreden, meld je dan aan bij Jetta van Genuchten op info@deverhalenvrouw.net

Heb je behoefte aan vertel-coaching voorafgaand aan je optreden? Laat dit dan uiterlijk 1 maand van tevoren weten. Je kunt gecoacht worden door een van onze bekwame vertelcoaches.

Data: zaterdag 18 mei, 22 juni, 27 juli, 24 augustus en 28 september van 20:00 tot 22:00 uur.
Kosten: €7,50 inclusief 2 consumpties aan de (mobiele) bar.

Het evenement wordt verzet of geannuleerd bij storm, onweer of hevige regen. Hiervan wordt u per mail op de hoogte gehouden.

Aanmelden
Bezoek de agenda van Campus Landgoed Zonheuvel om toegangskaarten te reserveren