EVEMENTENKALENDER LANDGOED ZONHEUVEL

Het gehele jaar door zijn er evenementen en feestdagen specials zoals met Moederdag, Pasen, Kerst en Valentijn. Houdt onze agenda in de gaten voor de leukste uitjes op de Utrechtse Heuvelrug.

Loading Events
This event has passed.

Pros for Pros network is een nieuw uniek concept. Een professioneel netwerkplatform voor ondernemers die hulp willen bij hun ontwikkeling op zakelijk én persoonlijk vlak en optimaal zichtbaar willen zijn. De ondernemers sparren en delen onderling hun ideeën, ervaringen en relaties om elkaar te versterken en meer klanten aan zich te binden. Dit doen wij door het houden van interactieve bijeenkomsten die we elke twee weken in de avond organiseren op een mooie locatie in Nederland. Het thema van de bijeenkomsten is: “voor JOU als ondernemer”. Vanaf 14 oktober 2019 zullen op een drietal locaties in Nederland, Amstelveen, Hillegom en natuurlijk Landgoed Zonheuvel in Doorn in de avond informatiebijeenkomsten worden gehouden.

Heb je interesse en wil je op 22 of 24 oktober aanwezig zijn op de informatiebijeenkomst in Doorn? Meld je dan via: https://prosforpros.nl/evenementen-2/
Voor meer informatie: 06-38628745 of info@prosforpros.nl