EVEMENTENKALENDER LANDGOED ZONHEUVEL

Het gehele jaar door zijn er evenementen en feestdagen specials zoals met Moederdag, Pasen, Kerst en Valentijn. Houdt onze agenda in de gaten voor de leukste uitjes op de Utrechtse Heuvelrug.

Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Op deze dag gaat het om het opnieuw contact maken met je diepere drijfveren en het creëren van een eigen en uniek toekomstbeeld. Ervaar de kracht van dit beeld en hoe dit jou verder kan helpen en leer omgaan met jouw (ongekende) mogelijkheden om dit beeld te realiseren.

Er worden je krachtige en blijvende tools aangereikt om dit tot een succes te maken. Veranker al je vertrouwen en ‘drive’ om jouw beeld in de wereld te zetten en daag jezelf uit om dit beeld krachtig te verankeren met een eeuwenoud en krachtig ritueel, een vuurloop!

Theorie en praktijk worden afgewisseld. De werking van de kracht van beelden in organisaties wordt toegelicht en er wordt zoveel mogelijk ingespeeld op je eigen unieke ervaring en je eigen innerlijk proces in wisselwerking met de andere deelnemers. Kortom: laat je verrassen en inspireren en creëer jouw unieke en krachtige toekomstbeeld!

Prijs per persoon
€ 397,- pp excl. BTW, inclusief lunch en consumpties. Boek je voor 8 maart 2017, dan krijg je een vroegboekkorting van €50,-

Meer informatie en reserveren: http://www.teamsmetvuur.nl/