FAQ – Veelgestelde vragen

FAQ -VEEL GESTELDE VRAGEN

 

FAQ – VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen Landgoed Zonheuvel. Alles over reserveringen, betalingen, aankomst en vertrektijden, openingstijden restaurant, parkeren, annuleren, fietsverhuur en meer

Annuleringsvoorwaarden hotelkamer reservering Hotel Zonheuvel

Annuleringsvoorwaarden hotelkamer reservering Hotel Zonheuvel

Gratis annulering van afzonderlijke particuliere hotelkamer reserveringen is mogelijk tot 24 uur vóór de aankomstdag. Bij annulering daarna of indien u niet verschijnt (no-show) worden de kosten van de eerste overnachting in rekening gebracht. De annulering kan uitsluitend gemaakt worden per e-mail. U ontvangt hiervan een bevestiging.

Check-in en Check-out

Check-in en Check-out Hotel Zonheuvel

Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie. U kunt inchecken van 15.00 tot 00.00 uur. Legitimatie moet kunnen worden overlegd als hier om gevraagd wordt bij Check-In.

Op uw vertrekdag verzoeken wij u om doordeweeks de kamer voor 09:00 uur te verlaten en tijdens het weekend voor 11:00 uur. Lazy Sunday check out om 17.00 uur te boeken à € 35,-.

Fietsenstalling

Fietsenstalling

Hotel Landgoed Zonheuvel heeft zowel binnen als buiten overdekte stallingen om uw (elektrische) fiets te stallen. In het hotel hebben we een aparte afgesloten ruimte beschikbaar, inclusief oplaadpunten. Het stallen van uw fiets is wel voor eigen risico, Hotel Landgoed Zonheuvel is niet verantwoordelijk voor eventuele vermissing / beschadiging aan uw eigendommen.

 

Fietsverhuur Hotel Landgoed Zonheuvel

Reserveren fiets

Op Landgoed Zonheuvel zijn fietsen te huur voor € 12,- per fiets per dag . Wij verzoeken u deze 1 week van te voren te reserveren via 0343-473500 of stuur een email naar receptie@landgoedzonheuvel.nl. Dan zorgen wij dat de fietsen voor u klaar staan. E-bikes / electrische fietsen zijn niet via ons te reserveren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij fietsverhuurbedrijven in de directe omgeving.

Gratis Parkeren op Landgoed Zonheuvel in Doorn

Gratis Parkeren op Landgoed Zonheuvel in Doorn

PARKEREN

Parkeren op Landgoed Zonheuvel is goed en praktisch. Standaard beschikken over ruim 220 gratis parkeerplaatsen, inclusief elektrische oplaadpunten voor de elektrische auto. Voor grotere evenementen hebben wij op het landgoed extra parkeer mogelijkheden.

Elektrisch oplaadpunt voor elektrische auto
Bij een aparte parkeerplaats vindt u de elektrische oplaadpaal. Er zijn twee plugins beschikbaar. Kom dus duurzaam naar ons hotel en laadt uw auto tijdens uw verblijf op.

Laden en lossen
Bij alle gebouwen op Landgoed Zonheuvel kunt u makkelijk uw spullen voor meetings en evenementen makkelijk laden lossen.

Parkeren Hotel Landgoed Zonheuvel Doorn - Utrecht

Huisdieren beleid Hotel Landgoed Zonheuvel Doorn

Huisdieren beleid Hotel Landgoed Zonheuvel Doorn

Op Landgoed Zonheuvel in Doorn zijn huisdieren niet toegestaan. Wel zijn hulphonden voor mensen met een beperking uiteraard van harte welkom.

Kinderkorting Hotel Landgoed Zonheuvel

Kinderkorting Hotel Landgoed Zonheuvel

Kinderen tot 4 jaar gratis mits verblijvend op de kamers van de ouders. Kinderen van 4-12 jaar 50% korting mits verblijvend op de kamer van de ouders. Kinderen boven de 12 jaar geen korting. In een Tweepersoonskamer Comfort met bad of douche kan maximaal één extra bed of babybedje worden geplaatst.

Lazy Sunday Hotel Landgoed Zonheuvel Doorn

Lazy Sunday Hotel Landgoed Zonheuvel Doorn

Lekker lang verblijven op de dag van check out. U kunt uw kamer tot 17.00 uur gebruiken op de dag van check-out. Het lazy sunday arrangement kost € 35.00

 

Mindervalide Hotelkamer op Landgoed Zonheuvel in Doorn

Mindervalide Hotelkamer op Landgoed Zonheuvel in Doorn

Naast de standaardkamers beschikt Landgoed Zonheuvel ook over een kamer aangepast aan de wensen van de mindervalide gast. De kamers op de eerste en tweede verdieping zijn tevens per lift bereikbaar.

Op de pagina Toegankelijkheid treft u meer informatie aan over de aanpassingen op Landgoed Zonheuvel voor mensen met een handicap.

 

Ontbijt informatie Hotel Zonheuvel Doorn

Ontbijt informatie Hotel Zonheuvel Doorn

Het uitgebreide ontbijt buffet is inbegrepen in de kamerprijzen van hotel Landgoed Zonheuvel. Geen hotelgast en toch genieten van ons ontbijtbuffet kan voor € 15.00 per persoon (reserveren gewenst)

De ontbijt tijden op Landgoed Zonheuvel zijn:

ma-vrij 07.00 – 09.30 uur
za-zo 07.30 – 10.30 uur

Openingstijden Restaurant op Landgoed Zonheuvel in Doorn

Openingstijden Restaurant op Landgoed Zonheuvel in Doorn

Restaurant Landgoed Zonheuvel in Doorn op de Utrechtse Heuvelrug is gevestigd in het Paviljoen gebouw. Bekijk de openingstijden voor ontbijt, lunch en diner.

Ontbijt ma-vrij 07.00 – 09.30 uur / za-zo 07.30 – 10.30 uur
Lunch: 12.00 – 14.00 uur
Diner 17.30 – 21.30 uur

Opladen elektrische fiets en auto

Opladen elektrische fiets en auto

Elektrisch opladen auto
Bij een aparte parkeerplaats vindt u de elektrische oplaadpaal. Er zijn twee plugins beschikbaar. Op dit moment zijn wij bezig om ons laadpalenpark uit te breiden naar 10 oplaadpunten. Binnenkort meer nieuws. Kom dus duurzaam naar ons conferentiecentrum hotel en laadt uw auto tijdens uw verblijf op.

Elektrisch opladen fiets
Daarnaast vindt u bij de overdekte fietsenstalling van het hotel 10 elektrische oplaadpunten voor uw elektrische fiets.

Reis en Annuleringsverzekering

Reis en annuleringsverzekering

Het is verstandig wanneer u op reis gaat te zorgen dat u goed verzekerd bent. Denkt u daarom aan een reisverzekering en annuleringsverzekering zodat onvoorziene omstandigheden worden vergoed. Een reisverzekering en annuleringsverzekering dekt vaak uw kosten wanneer er geannuleerd moet worden door bijv. een ongeval of in geval van gestolen bagage.

Rookbeleid Hotel Zonheuvel Doorn

Rookbeleid Hotel Zonheuvel Doorn

Op het gehele landgoed mag er binnen niet gerookt worden. Er zijn enkele rookplaatsen buiten aanwezig. Ook het roken van een elektrische sigaret is binnen niet toegestaan.

Toeristenbelasting Hotel Landgoed Zonheuvel

Toeristenbelasting

Alle vermelde hotelkamer prijzen zijn inclusief btw, exclusief gemeentelijke heffingen / toeristenbelasting. Het tarief is vastgesteld op € 2,- per persoon per nacht, te voldoen bij aankomst op Landgoed Zonheuvel.

 

Uniforme Voorwaarden Horeca

Uniforme Voorwaarden Horeca

Op alle zakelijke reserveringen, groepsreserveringen voor zalen of restaurant zijn bij Landgoed Zonheuvel in Doorn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. U kunt deze uniforme voorwaarden hier downloaden.