Pros for Pros network is een nieuw uniek concept. Een professioneel netwerkplatform voor ondernemers die hulp willen bij hun ontwikkeling op zakelijk én persoonlijk vlak en optimaal zichtbaar willen zijn. De ondernemers sparren en delen onderling hun ideeën,ervaringen en relaties om elkaar te versterken en meer klanten aan zich te binden. Op 22 en 24 oktober 2019 vinden op Landgoed Zonheuvel twee informatiebijeenkomsten plaats.

Dit doen wij door het houden van interactieve bijeenkomsten die we elke twee weken in de avond organiseren op een mooie locatie in Nederland. Het thema van de bijeenkomsten is: “voor JOU als ondernemer”. We starten de bijeenkomst met netwerken onder het genot van een heerlijke maaltijd en een drankje. Daarna gaan we interactief met elkaar aan het werk. We kennen geen branche exclusiviteit, omdat we uitgaan van jouw eigen kracht om je verder te kunnen profileren binnen het netwerk. Kom je een keer op bezoek, dan krijg je de exclusieve mogelijkheid om tijdens de reguliere bijeenkomst jouw hulpvraag nader toe te lichten. Daarnaast krijg je als lid de unieke mogelijkheid om de interactieve reguliere bijeenkomsten ook online bij te wonen of online te bekijken. De bijeenkomsten worden opgenomen, zodat de leden deze achteraf nog eens rustig kunnen bekijken, zodat je niets hoeft te missen van wat er in de bijeenkomst is besproken. Naast de interactieve reguliere bijeenkomsten bieden wij de leden een online platform waarbij zichtbaarheid en vindbaarheid centraal staan. Onder andere je profiel, bedrijfspresentatie (film/foto’s), events, Social Media berichten, hulpvragen, sponsoring of nieuwsbrieven zijn zichtbaar.

Nieuwsgierig geworden?
Vanaf 14 oktober 2019 zullen op een drietal locaties in Nederland, Amstelveen, Doorn en Hillegom in de avond informatiebijeenkomsten worden gehouden. Heb je interesse en wil je daar bij zijn? Meld je dan aan op de website: www.prosforpros.nl. Heb je vragen laat het de organisatie gerust weten: 06-38628745 of info@prosforpros.nl