De Leergang Arbeidsmarktinnovator, start 18 januari 2018 op o.a. Landgoed Zonheuvel, biedt een aanvullend perspectief dat voedend is voor jouw persoonlijke en professionele kennis over de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en de correlatie tussen de mens, de organisatie en die arbeidsmarkt. Persoonlijke en professionele ontwikkeling komt niet alleen voort uit het vergaren van wetenschappelijke kennis, maar bovenal uit het aanboren van bronnen van wijsheid.

Deze leergang sluit aan bij trends en veranderingen op de arbeidsmarkt. We bestuderen andere manieren van organiseren en zoeken naar innovatieve oplossingen. Een arbeidsmarktinnovator heeft een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt . Een perspectief waar-bij regionale samenwerking, goed werkgever- en werknemerschap, zelfregie, werkzekerheid en veerkracht centraal staan. Vanuit dit perspectief biedt de arbeidsmarktinnovator praktijkgerichte oplossingen binnen de eigen onderneming of werkveld.

De arbeidsmarktinnovator zet zijn persoonlijkheid, talenten en netwerk in om intersectoraal en resultaatgericht de flexibiliteit van mensen, organisaties en producten of diensten aan te passen aan de steeds veranderende (arbeids-)markt.

Start: Vrijdag 18 januari 2019
Tweedaagse: 14 en 15 maart 2019
Eindpresentaties: vrijdag 17 mei 2019
Bovenstaande dagen zijn voor alle deelnemers.

Download hier de brochure voor het complete programma en klik op deze link voor het inschrijfformulier.