Heerlijk eten in een geweldige ambiance. Onze restaurant met terras aan de vijver heeft een geweldig uitzicht op het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en het Maarten Maartenshuis. Vergadering, hotelovernachting of een dagje uit in Doorn en omgeving? Reserveer een tafel op Hotel en Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel via 0343-473500 of mail naar receptie@landgoedzonheuvel.nl.

V=Vegetarisch VV=Veganistisch

  • Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten
  • Reserveer online een tafel in ons restaurant via de rechterkolom of bel 0343-473500

 

VOORGERECHTEN | € 7,50

Zomer salade VV
Salade van bonte tomaten, komkommer, watermeloen, pompoenpit, met honing-citroendressing

Avocado bowl VV
Halve avocado met humus aangekleed met zwarte sesam, chilivlokken, bloemen en verse kruiden

Makreelfilet
Lauwwarme makreelfilet op een bedje van jonge sla
Geserveerd met citroen-mayonaise

Carpaccio van rund
Met salade van wakame en komkommer, pitten mix
Rode ui, chili-mayonaise en sesamdressing en saffraan kroepoek

Parmaham met meloen
Gedroogde parmaham en meloensalade gemarineerd met munt en limoen

SOEPEN | €6,50

Koude soep van komkommer, meloen en mais VV
Geserveerd met popcorn

Tom Ka Kai met kip  (ook VV )
Thaise kokos soep met oosterse specerijen
Geserveerd met oesterzwam, champignon, paprika, korianderblad en kip


HOOFDGERECHTEN | € 18,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten en een aardappelgarnituur

Runderhaas spies
Gegrilde runderhaas geserveerd met frisse Tzaziki

Slow cooked Ossobucco
Langzaam gegaarde kalfsschenkel zonder bot
Geserveerd met risotto en Milanese tomatensaus

Kip curry
Rode curry van kipfilet en verse groenten
Geserveerd met gele rijst

Gevulde varkenshaas
Varkenshaas gevuld met brie

Catch of the day
Een lekker gebakken of gestoomd stukje vis
Geserveerd met passende saus

“Groene” vis die verantwoord word gevangen en aangeboden door onze leverancier
Vraag onze medewerkers naar de vangst


VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN | € 18,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten en een aardappelgarnituur

Macaroni
Macaroni schotel met vegetarisch gehakt, tomatensaus, kaas en verse groenten

Preitaartje met ricotta V
Harde wener bodem met vulling van ei, ricotta en prei

Dubbelburger  V (ook vegan)
Burger van groene bonen en erwten en één van mais en gele wortel
geserveerd met vleestomaat en cheddar kaas


CLASSICS | €16,50
Alle Zonheuvel Classics worden geserveerd met friet en salade.

Bieten burger
Burger van biet met plak geitenkaas, dagverse groeten en frisse tzatziki

50/50 burger voor de flexitariër
Smaakvol minder vlees 50% rund en 50% granen
Geserveerd met frisse tzatziki en dagverse groenten

Slow cooked ribben
Zacht gegaarde spare-ribs
Geserveerd met frisse salade en koude sausjes

Kipsaté
Geserveerd met atjar, kroepoek en satésaus
Probeer ook eens onze vegetarische variant

Biologische Hollandse limousine biefstuk
Gegrilde biefstuk met pepersaus

Schnitzel
Varkens schnitzel met champignonsaus

EXTRA’S | € 3,00

Gemengde Salade
Groenten van de dag


NAGERECHTEN | € 6,50

Dame Banana
Bananen roomijs met slagroom en chocolade saus

Limoncello cheesecake
Frisse Limonchello cheese op een bodem van Bastogne
Geserveerd met een bolletje kokos ijs

Lemon gras – Matcha tea  bavaroise
Romig dessert met mangoblokjes, slagroom en chocolade kroepoek

Healthy sorbet VV
Verse seizoen fruit met sorbetijs van spinazie, komkommer en appel

Kaasproeverij
4 kazen met stroop, noten, druiven, abrikoos en toast

Dessert wijn: Stellars Organics Heaven on Earth | € 5,50 per glas
Afkomstig uit Zuid-Afrika en gemaakt van de Muscat d’Alexandriё druif. Om deze
biologische dessertwijn te maken worden de druiven na de pluk gedroogd op bedden
van stro en rooibos. In de geur herkent u citrus, abrikoos en rozijnen. Heerlijk bij
onze ijsdesserts en cheesecake, maar ook bij scherpe blauwe kaas.

Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten