Langzaam komt het voorjaar weer op gang. Onze Chef-kok heeft alvast een voorsprong genomen op het mooie weer en een volledig nieuwe menukaart ontwikkeld voor alle bezoekers van Landgoed Zonheuvel. Het restaurant is elke dag geopend van maandag t/m zondag. Reserveer een tafel via reserveringen@landgoedzonheuvel.nl of bel 0343-473500.

VOORGERECHTEN | € 7,50

Salade caprese V
Salade van bonte tomaten, mozzarella, verse pesto,pijnboompitten, rode ui en rucola

Lente salade V / VV
Salade met diverse rauwkost, avocado, groene asperge en groene kruidendressing

Vis terrine
Terrine van zalm, surimi, koolvis en spinazie
Geserveerd met salty fingers, zeekraal, venkel en saffraan kroepoek

Carpaccio van rund
Met salade van rucola, pijnboompitten, Grano Padano, rode ui en noten-balsamico

Lams ham
Lams-ham met frambozendressing, walnoten, rucola en cherrytomaat

SOEPEN | €6,50

Aspergesoep V
Licht gebonden aspergesoep met croutons

Wonton soep
Oosterse bouillon met kip gevulde deegballetjes, taugé, lente ui en zeewiervlokken

HOOFDGERECHTEN | € 18,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten en een aardappelgarnituur

Bietenburger V
Burger van biet met plak geitenkaas, gefrituurde uienringen dagverse groeten en frisse tzatziki

Spring roll V
Dunne kruiden omelet gevuld met groenten en vegetarische “kip” geserveerd met tomaten-salsa

Spaghetti Bolognese V/VV
Spaghetti met vegetarisch gehakt fijne groenten en tomatensaus

Kalfsoester
Gesauteerde kalfsbiefstuk geserveerd met romige dragonsaus

Slow cooked Runder sukade
Langzaam gegaarde sukade geserveerd met pittige mosterd jus

Maiskipfilet
Gesauteerde maiskipfilet met venkeljus

Varkens tomahawk
Gegrilde varkenskotelet geserveerd met honing-tijm jus

Catch of the day *
Een lekker gebakken of gestoomd stukje vis
Geserveerd met passende saus

Groene’ vis die verantwoord word gevangen en aangeboden door onze leverancier. Vraag onze medewerkers naar de vangst.

CLASSICS | €16,50
Alle Zonheuvel Classics worden geserveerd met friet en salade.

Quiche
Quiche met geitenkaas en paprika
Geserveerd met dagverse groenten en tomatensalsa

50/50 Burger voor de flexitariër
Smaakvol minder vlees 50% rund en 50% granen
Geserveerd met gefrituurde uienringen, frisse tzatziki en dagverse groenten

Kipsaté
Geserveerd met atjar, kroepoek en satésaus
Probeer ook eens onze vegetarische variant

Biologische Hollandse limousine biefstuk
Geserveerd met champignonsaus

Biologische kalfburger
Burger van mals kalf- gehakt

Schnitzel
Geserveerd met pepersaus

EXTRA’S | € 3,00

Gemengde Salade
Groenten van de dag

NAGERECHTEN | € 6,50

Dame Blanche
Vanille ijs met slagroom en chocolade saus

Granaatappel cheesecake
Granaatappel cheese op een bodem van Bastogne
Geserveerd met een bolletje yoghurt ijs

Aardbeien bavaroise
Romig dessert met verse aardbeien slagroom en rozen-kroepoek

Meloensorbet
Gemarineerde Galia- en Cantaloupe-meloen met bloedsinaasappel sorbetijs en slagroom

Kaasproeverij V
4 kazen met stroop, noten, druiven, abrikoos en vijgentoast

Dessert wijn: Stellars Organics Heaven on Earth | € 5,50 per glas
Afkomstig uit Zuid-Afrika en gemaakt van de Muscat d’Alexandriё druif. Om deze biologische dessertwijn te maken worden de druiven na de pluk gedroogd op bedden van stro en rooibos. In de geur herkent u citrus, abrikoos en rozijnen. Heerlijk bij onze ijsdesserts en cheesecake, maar ook bij scherpe blauwe kaas.

Al onze gerechten kunnen allergenen bevatten