Honderden Rijnlanders wisselen hun prakijkervaring uit op dinsdag 24 april. Dan vindt het grootste Rijnland Praktijk Festival van Nederland plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Boordevol voorbeelden van Rijnlands denken en doen uit zorg, onderwijs, bedrijfsleven, overheid en sociaal domein.

Deel kennis, contacten en inspiratie op een prachtige locatie, in een levendige omgeving. Met volop voorbeelden van Rijnlands denken en doen uit zorg, onderwijs, bedrijfsleven, overheid en sociaal domein. Concrete cases van de werkvloer en tal van workshops over zelforganisatie, collectief leiderschap, intelligente ongehoorzaamheid en teamleren. En met thema’s als werkgeluk en zeggenschap.
Wat is Rijnlands, hoe werkt het, wat betekent het voor de hele organisatie, inclusief de ondersteunende diensten zoals budgettering, controlling en ict? Maar ook een Slow Lane met onder andere slow food, barbier, Rijnlandse boekwinkel, escape room en graffiti wall. En volop Kunst & Theater: onder andere drummen met Cesar Zuiderwijk, de Bombrini’s, Oma wordt 90, Joost Conijn, Het Instituut voor Verwondering, en jawel, ook drones.

Voor meer informatie, toegangskaarten en activiteiten:
https://www.hetgrootsterijnlandpraktijkfestivalvannederland.nl/