De Summerschool, van 21 juni 2018 t/m 20 september 2018 op Landgoed Zonheuvel, biedt een aanvullend perspectief dat voedend is voor jouw persoonlijke en professionele kennis over de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt en de correlatie tussen de mens, de organisatie en die arbeidsmarkt. Persoonlijke en professionele ontwikkeling komt niet alleen voort uit het vergaren van wetenschappelijke kennis, maar bovenal uit het aanboren van bronnen van wijsheid.

De Summerschool sluit aan bij trends en veranderingen op de arbeidsmarkt. We bestuderen andere manieren van organisatie en onderzoeken innovatieve oplossingen. Een arbeidsmarktinnovator biedt een innovatieve kijk op de arbeidsmarkt . Een perspectief waarbij regionale samenwerking, goed werkgever- en werknemerschap, zelfregie en werkzekerheid boven baanzekerheid centraal staan. Vanuit dit perspectief biedt de arbeidsmarktinnovator praktijkgerichte oplossingen binnen de eigen onderneming of werkveld.

De arbeidsmarktinnovator zet zijn persoonlijkheid, kwaliteiten en netwerk in om intersectoraal en resultaatgericht de flexibiliteit van mensen, organisaties en producten of diensten aan te passen aan de steeds veranderende arbeidsmarkt.

De Summerschool Arbeidsmarktinnovator focust op de continue veranderende arbeidsmarkt. Het programma verloopt langs 5 thema’s:

    • Werken aan vertrouwen in nieuwe wereld
    • Werkzekerheid, innovatie en waarden
    • De sociale kant van innovatie en werken
    • Human Capital en inclusief organiseren
    • Regionale samenwerking

Binnen deze thema’s gaat u op basis van theorie in werkateliers aan de slag. Je sluit af met het inbrengen van een experiment of onderzoek dat relevant is voor jouw organisatie.

Meld u hier aan voor de Summerschool 2018!
Download hier de brochure!