“Zusjelief”, een muzikale voorstelling over de kracht van het loslaten, is vanaf 12 mei te zien in het theater te Utrecht. De trailer (bekijk de video hieronder) voor deze productie is gemaakt op Landgoed Zonheuvel. Later dit jaar gaan Bo!nk Theaterproducties en Landgoed Zonheuvel een mooie theaterproductie voor het Maarten Maartens Openluchttheater ontwikkelen.

Het stuk is geïnspireerd op het boek ‘De Tweede dochter’ van Jodie Picoult, dat ook is bewerkt tot de film ‘My sister’s keeper’. Het is nu tijd voor de toneelbewerking. Te zien in theater op 12, 18, 19 en 20 me in ZIMIHC theater Zuilen – Utrecht Voor kaarten gaat u naar: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-bonk-theaterproducties-zusjelief-41942122016?aff=eac2

“Emma is niet ziek, dat zou zomaar zo kunnen zijn. Als ze dertien jaar is, heeft ze ontelbaar veel operaties, transfusies en injecties ondergaan om haar oudere zus Kristel te helpen om tegen leukemie te vechten. Emma is geboren als donor voor haar zus. Haar ouders zeggen dat ze daardoor juist nog meer van haar houden. Maar nu ze ouder begint te worden, kan ze niet stoppen te denken over hoe haar leven als een normale tiener zou zijn, zonder altijd vast te zitten aan haar zus. Dat is waarom ze een beslissing neemt die, op welke leeftijd dan ook, een veel te zware last is: ze klaagt haar ouders aan en wil om medische redenen ontvoogd worden. ”