OPENLUCHTTHEATER

Op de Utrechtse Heuvelrug 

 

OPENLUCHTTHEATER MAARTEN MAARTENS

Locatie voor een inspirerende film- of theatervoorstelling, product presentatie, workshop of ander evenement? Reserveer Maarten Maartens Openluchttheater.

Openluchttheater Doorn op Landgoed Zonheuvel - Utrechtse Heuvelrug

De meest groene ‘zaal’ op Landgoed Zonheuvel. De muur, het plafond, het meubilair, de vloer en vooral het uitzicht zijn 100% natuur en duurzaam. Zoekt u een locatie voor een inspirerende film- of theatervoorstelling, product presentatie, workshop, huwelijksceremonie of ander evenement? Reserveer dan nu het Maarten Maartens Openluchttheater.

Dit openluchttheater is in 1936 ontworpen door architect Koen Limperg. Na de oorlog is het in onbruik geraakt en werd het bedolven onder het bos. Ooit werd het gebouwd door een groep werkloze mensen, begeleid door de Centrale voor Werklozenzorg. Nu is het opnieuw uitgegraven met behulp van mensen die een bijstandsuitkering hebben. Deze mensen worden door het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden opgeleid tot veldmedewerker.  Op 5 juli 2017 is het hernieuwde en gerestaureerde theater in gebruik genomen.

We stellen het theater open voor educatieve, creatieve, bezinnende en inspirerende bijeenkomsten. Dat kan een theatervoorstelling zijn als onderdeel van een congres op Zonheuvel (zoals het CSC Congres), een groep die het theater zelf afhuurt voor een inspirerende bijeenkomst, of een gezelschap die het theater huurt voor een gezamenlijke bezinning. Onderaan deze pagina vind u een agenda met verschillende openbare voorstellingen en activiteiten in het Openluchttheater.

Voor (zakelijke) bijeenkomsten, vragen en wensen kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen via reserveringen@landgoedzonheuvel.nl

  • Product presentaties

  • Theatervoorstellingen

  • Lezingen

  • Huwelijksceremonie

  • Traingen en workshops

Openluchttheater Vierkante meters School opstelling Theater opstelling U-vorm opstelling
Podium 64
Tribune 138 200
Openluchttheater Doorn op Landgoed Zonheuvel - Utrechtse Heuvelrug
Openluchttheater Zonneheuvel Doorn - Opening
Openluchttheater Zonneheuvel Doorn - Opening

VOOR DE AGENDA VAN HET OPENLUCHTTHEATER KUNT U OP DE AGENDA PAGINA TERECHT

Agenda Landgoed Zonheuvel
FOTOS OPENLUCHTTHEATER