VERGADEREN & CONFERENTIES

vergaderarrangementen

VEELZIJDIGE RUIMTES, ONTDEK ONZE VERGADERZALEN

Met 33 vergaderzalen in verschillende stijlen en 110 hotelkamers (volledig duurzaam en altijd met zicht op de natuur) zijn een grote organisatie. Wij staan altijd klaar om u tot in detail te helpen.

Landgoed Zonheuvel biedt 33 vergaderzalen in haar vier gebouwen Maarten Maartenshuis, Paviljoen, Koetshuis en Lodge. Elk gebouw heeft zalen met een eigen stijl, uitzicht en faciliteiten.

Uniek op de Utrechtse Heuvelrug is onze congreszaal. Met een capaciteit voor maximaal 500 personen, heeft Landgoed Zonheuvel een van de grootste zalen in de omgeving. Maar ook voor kleinere gezelschappen hebben wij een prachtig aanbod beschikbaar.

Bekijk hieronder alle beschikbare zalen, te filteren op maximale capaciteit in u -opstelling en op gebouw. In het resultaat inclusief de capaciteit voor uw vergadering, workshop, congres, training, evenement, (netwerk-) bijeenkomst, feest en jubileum, bruiloft of outdooractiviteiten. Voor meer informatie en / of een rondleiding neemt u contact op met de afdeling reserveringen of vul ons offerteformulier hier in.

Offerte aanvraag