Wellicht was het u al opgevallen; de website en het logo van Landgoed Zonheuvel hebben een nieuw uiterlijk gekregen. De belangrijkste wijzigingen op een rij.

Vergaderzalen
U vindt op de pagina vergaderzalen alle beschikbare ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten. Met 33 vergaderzalen in 4 verschillende gebouwen hebben wij een riant en divers aanbod. Om de vergaderzaal naar wens wens nog makkelijker te vinden, is het nu mogelijk om deze te filteren op soort gebouw (Paviljoen, Maarten Maartenshuis, Koetshuis en Lodge) en op ‘capaciteit in u-vorm’.

Activiteitenkalender
Ook de activiteiten kalender is terug van weggeweest. De plek voor interessante en ontspannende evenementen op en in de omgeving van Landgoed Zonheuvel. Organiseert u een openbaar event, workshop, cursus of andere activiteit in ons Hotel Conferentiecentrum? Geef dit door bij uw reservering en wij zorgen voor extra zichtbaarheid.

Veel gestelde vragen
Handig: op de pagina veelgestelde vragen – FAQ vind u snel en overzicht informatie over reserveringen, betalingen, aankomst en vertrektijden, openingstijden restaurant, parkeren, annuleren, fietsverhuur en meer.

Bekijk onze nieuwe website en graag tot ziens op Hotel Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel voor een heerlijk weekendje weg of uw zakelijke bijeenkomst. Unieke gastvrijheid in Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug.