LANDGOED ZONHEUVEL

 

Duurzame initiatieven

LANDGOED ZONHEUVEL

Landgoed Zonheuvel in Doorn heeft unieke gebouwen te weten Kasteel Het Maarten Maartenshuis, Koesthuis, Paviljoen, Lodges en het openluchttheater.

Op ons landgoed vindt u 33 vergaderzalen in haar vier gebouwen Maarten Maartenshuis, Paviljoen, Koetshuis en Lodge. Elk gebouw heeft zalen met een eigen stijl, uitzicht en faciliteiten.

Uniek op de Utrechtse Heuvelrug is onze congreszaal. Met een capaciteit voor maximaal 500 personen, heeft Landgoed Zonheuvel een van de grootste zalen in de omgeving. Maar ook voor kleinere gezelschappen hebben wij een prachtig aanbod beschikbaar.

Bekijk hieronder alle beschikbare zalen, inclusief de capaciteit voor uw vergadering, workshop, congres, training, evenement, (netwerk-) bijeenkomst, feest en jubileum, of outdooractiviteiten. Voor meer informatie en / of een rondleiding neemt u contact op met de afdeling reserveringen of vul ons offerteformulier hier in.

Offerte aanvraag

Kasteel Maarten Maartenshuis

Kasteel Maarten Maartenshuis op Landgoed Zonheuvel Doorn
Foto’s

Koetshuis

Vergaderzalen Koetshuis Landgoed Zonheuvel
Foto’s

Paviljoen

Hotel & Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel Doorn Utrecht
Foto’s

Lodge

Vergaderruimte op Landgoed Zonheuvel Lodge
Foto’s

Openluchttheater op Landgoed Zonheuvel

Daarnaast is er nog een bijzonder openluchttheater op het Landgoed voor een muziek evenement, receptie, voordracht, dans, cabaret, jeugdtheater, klassieke- en popmuziek